luni, 22 noiembrie 2010

Vedete?!

  Eu sunt de parere ca in ziua de azi, cel putin in Romania, e greu sa mai gasesti persoane cu adevarat talentate. Incercam sa ma uit intr-o seara la TV si ce crezi? Tot felu' de chestii porno (pitici, scolarite, babe, duzi, mosi, etc.), inculti sau puscariasi de doi bani care apar la TV si instant sunt catalogate "vedete".
  Nu coaie! esti persoana publica in cel mai bun caz, de aici pana la vedeta, vorba acelei campanii "Hoo cu tata"
  Cum schimbi postu' dai de cate un "zmeu" sau de vreo "printesa" care abia leaga doua cuvinte si care e "vedeta". Am o singura intrebare, VEDETA?! De unde pana unde don'soara? 
  Cu regret am auzit azi in metrou, in drum spre casa o discutie dintre doi pusti (culmea, Romani, cu cioralai) care duceau o adevarata "lupta" verbala in legatura cu cine e mai "smecher" dintre "domnul" Becali si "Perversu' de pe Targu Ocna".
  Pai mai baieti, cu durere-n suflet voi fi nevoit sa va citez din Parazitii: "Date-n gatu' matii". Mai copilasi, altceva n-aveti de discutat decat "Care e mai tare" dintre un cioban (in sensu' rau al cuvantului) si un tigan (nu, n-am spus-o cu tenta rasista ci pentru ca doar asa ma pot exprima) care spala masini?
  Nu spun ca eu as fi mare admirator al vreunei vedete (daca mai exista si asa ceva) de pe la noi sau cine stie ce student la Facultatea de Arte ca sa pot spune ca eu STIU ce inseamna valoarea si toate cele. Dar in umila mea opinie, nu cred ca un spalator de masini (indiferent de nationalitate, neam, rasa sau culoare) sau un taran (nu ca ala de la tara, ci ca prostu' ala de la oras) care nu stie decat sa arate ca "vai ce bani am io" si sa jigneasca in stanga si-n dreapta sunt cei mai buni idoli pentru un pusti.

Parazitii-Mari Romani



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu