miercuri, 17 noiembrie 2010

Schite

   Salut, mai tii minte joculetu' ala de cand eram noi mici si ne durea in pula de ziua de maine?
   Era o chestie patratoasa spre dreptunghiulara, rosie cu doua rotite, mari, albe, unu' pentru sus-jos si altu' pentru dreapta-stanga... mai stii?
   Era un cacat de joculet pe care-l jucam cand frate-miu ala mare avea altceva mai bun de facut, mama si tata la fel, afara era urat si nu ieseau dobitocii mei afara si se cam intampla pe vremea cand nici macar nu visam sa-mi fac prietena (de fapt nu prea stiam ce rost ar avea una). 
   Pe vremea cand fetele se jucau cu papusi si baietii se jucau (a se citi "stricau") masinute si pistoale si tot felu' de jucarii pe care la primu' pas gresit al colegilor de joaca ne bagam pula si le luam in casa.
   Nu mai stiu exact cum se numea sau ce scria pe jocu' meu sau daca era vreo chinezarie ieftina din obor dar sincer nu mai conteaza, stiu doar ca era ceva ce semana (daca nu era acelasi lucru) cu Etch-a-sketch-urile americanilor.
   Cautand pe net (ca altceva mai productiv nu pot face) am gasit niste imagini interesante, se pare ca unii chiar au muncit ca sa faca ceva frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu