duminică, 21 noiembrie 2010

Dacia si Orange o pun de-o bauta?

   Dragi baieti si fete, mi-a soptit o pasarica o informatie nu tocmai secreta. Cica Dacia a lansat o serie limitata de 1000 de masinute Sandero Orange.
   Sigur, te-ntrebi "De ce m-ar interesa?" si sincer sa fiu, nu prea iti pot da un raspuns valid si sincer, da' macar pot sa-ti zic cum e cu masinuta.
   Deci, e aproape ca orice Dacia Sandero, doar ca e neagra (si aici castiga puncte de la mine), are niste abtibilde cu pantera/futulasu' si celelalte abonamente de la orange, centuri de siguranta portocalii si alte chestii care sa te duca cu gandu' la Orange. Pe langa asta mai are si un CD mp3 cu satelit si comenzile pe volan si! un pachet "special" (cica) care contine un telefon Orange Boston cu touchscreen, camera de 5 mega pixeli, Wi-Fi si "blueshtutz", un sim prepay Orange, cablu audio multifunctional (nu, nu stiu ce inseamna cablu audio multifunctional) si card de memorie de 2 GB.
  Da, am zis ca o pun de bauta pentru ca dau o petrecere "baietii", shot-uri, vinuri si berica pentru toata lumea!  Intra pe secretparty.ro, inscrie-te, gaseste cele 8 indicii si poate vi si tu cu mine la petrecere.
   Aa da, si sa nu uit, daca te bagi la bauta, ai sansa sa castigi un Sandero Orange. (Si daca il castigi dupa ce ai venit numai pentru ca ai citit pe blogu' meu facem parte, da?)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu