miercuri, 24 noiembrie 2010

Barbie, taratura din copilaria noastra

   O conversatie prin mail la care am luat parte eu si un amic din state m-a determinat sa scriu articolu' asta.  
   Vreau sa scriu putin despre celebra Barbie. Cati dintre voi stiti ca o papusa Barbie poate sa ajunga si la 900 USD? Si poate chiar mai mult daca vine vorba sa o cumpere vreun colectionar. Papusile se vand pe net cu preturi de la 20 la 55 USD la modelu' "stock".
   Intamplator cunosc un tip din state care are o fetita mica si da, dupa cum te asteptai, e innebunita dupa Barbie dolls, crede ca Barbie e "the perfect doll, it's always cute and never does anything wrong". Din pacate tac'su e disperat, se pare ca a cheltuit vreo 200$ intr-o singura zi in magazinu' de jucarii, problema e ca nu stie cum sa-l evite, se pare ca e plasat exact langa curatatoria lui. Si ce s-a gandit tipu', sa-i arate lu' fi'sa partea "ascunsa" a papusilor Barbie, cum?, asta am intrebat si eu. 
   Omu' acum 2 zile mi-a trimis un mail care continea niste poze:

   In mail imi scria ca l-a platit pe vanzatoru' de la magazinu' de jucarii sa puna print-uri cu "noua papusa Barbie" intr-o seara, cu cateva minute inaintea orei de inchidere cand tocmai "din intamplare" trecea asta cu fi'sa sa ia hainele de la curatatorie.
   Se pare ca fi'sa nu numai ca a fost uimita de pozele de mai sus, ba chiar se pare ca i-au placut atat de mult incat l-a terorizat pe tac'su o zi intreaga cu replica "you don't love me anymore" din cauza ca nu vrea sa-i cumpere papusa Barbie Supraponderala.
   Astept sa aflu cum a scapat de gura fetitei lui plina de energie.
   Permiteti-mi sa-l citez pe tata: "Vai de capu' parintiilor care n-asculta de copii."
   Aaa, si ca sa nu uit, in mail era atasat asta:
   Un nene intra intr-un magazin de jucarii ca sa cumpere o papusa Barbie pentru fetita lui. Asa ca intreaba vanzatoarea:
"Cat costa o papusa Barbie?"
"Pai," spune ea, "avem Barbie merge la sala de fitness, pentru 19.95$, Barbie merge la bal, la 19,95$, Barbie merge la cumparaturi, la 19.95$, Barbie merge la club, la 19.95$ si Barbie divortata, la 265$"
"Stai asa," zice omu', "de ce e Barbie Divorata la 265$ si restu' doar la 19.95$?"
"Mdea, pai," raspunde tipa, "Barbie divortata vine cu casa lui Ken, masina lui Ken, yacht-ul lui Ken, mobila lui Ken..."
------
A man walks into the toy store to get a Barbie doll for his daughter. So he asks the assistant, as you would, "How much is Barbie?"
"Well," she says, "we have Barbie Goes to the Gym for $19.95, Barbie Goes to the Ball for $19.95, Barbie Goes Shopping for $19.95, Barbie Goes to the Beach for $19.95, Barbie Goes Nightclubbing for $19.95, and Divorced Barbie for $265.00."
"Hey, hang on," the guy asks, "why is Divorced Barbie $265.00 when all the others are only $19.95?"
"Yeah, well, it's like this ... Divorced Barbie comes with Ken's house, Ken's car, Ken's boat, Ken's furniture ..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu