miercuri, 8 septembrie 2010

Scufita Rosie

   A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi nu s-ar povesti, o fata mica si urata. Fetita asta avea o bunica ce o iubea mai mult decat pe ochii din cap (era oarba... fa tu legatura) si bunica-sa asta i-a facut o scufita rosie ca sa-i mascheze moaca aia stalcita. D-atunci lumea a poreclit-o Scufita Rosie.
   Intr-o zi calduroasa de vara, cand norii stateau ascunsi la umbra si lacurile clocoteau, mama lu' boccia asta cu scufita rosie zice:
  - Fa, ia jet pana la bunica-ta sa-i duci un cos cu merinde ca prea o arzi pe hi5 aiurea.
   Scufita Rosie, neavand d-ales... se duce sa se-mbrace si sa caute abonamentu' la metrou ca prea era cald da' dupa indelungi cautari... canci abonament ca era expirat de o saptamana asa ca o ia la pas (si cand zic "o ia" nu te mai gandii la prostii! Stiu sigur ca la tampenii te-a dus mintea aia bolnava... sa-ti fie rusine.)
   Eh, bunicuta asta statea dincolo de padurea de langa sat (da ma si ce daca era sat... aveau metrou in sat na... ca sa mori tu d-oftica, io zic povestea da!? ia revizuieste-ti atitudinea ca ne suparam...)
   Pleaca ea, trece de sat, intra in padure si pe drum se intalneste cu lupu'.
   - De trailes bahtalo lupule, spuse vaca aaa pardon, Scufita.
   - Noroc fa (ii raspunse politicos lupul), unde te duci frumoaso?
   - Pai la bunicuta mea sa-i duc cosu' asta cu bunataturi.
   Lupul, fiind pofticios si bagacios de fel, spuse:
   - Hmmm.. si ce-ai acolo micuto?
   - Pai... vin, cozonac, niste coliva de la o pomana, niste pui fript, o shaorma cu de toate si o cola cu pomana (pentru necunoscatori : Coca-Cola la 2.5 L = cola cu pomana)
   Lupu', bulangiu fiind ii spuse:
   - Pai cum fa!? Nu-i duci si flori? Eu zic sa culegi niste flori pentru baba ca stii ca-i plac mult de tot.
   Scufita, blonda, cu un singur neuron pierdut in spatiul gol din capsoru' ei, fu d-acord si s-a apucat sa culeaga flori pentru fosila aia de bunica-sa in timp ce lupu', parsiv, marlan, profitor, a luat-o p-o scurtatura si s-a dus la bunica lu' aia mica. Bate omu' la usa.. aa... lupu' la usa, bate odata, de doua ori, de trei ori.. cand vede ca nu raspunde nimeni suna si el la sonerie si baba apare la usa in 0.5 secunde. Imediat ce a deschis baba usa, asta i-a tras un pumn in cap si a papat-o, s-a imbracat in hainele ei si s-a bagat in pat sa se uite la stiri pana vine blonda aia de Scufita Rosie.
   Nu la mult timp dupa ce s-a terminat jurnalu' de la ora 5 vine si Scufita, poc poc la usa.
   - Intra draga mea, spuse lupul imitand vocea babei.
   Proasta intra linistita si se duce langa lup (care dupa cum am mentionat si mai sus era tolanit in pat ca o pomana tiganeasca)
   - Vai bunico da' ce ochi mari ai.
   - Ca sa te vad mai bine draga.
   - Vai bunico da' ce nas mare ai.
   - Hai vezi ca te plesnesc!
   - Vai da' ce erectie mare ai.
   - (o.O) aaa.... e de la batranete maica... abia s-a terminat jurnalu'
   - Vai da' ce picioare paroase ai.
   - Fa esti proasta!? trebuia sa zici de botu' meu ca sa te pap!
   Scufita, facand ochii cat coaiele unui halterofil cu hernie, parul la fel de maciuca precum maciuca lu' Terente si transpirand precum un sofer de TIR ce transporta tigari de contrabanda cand e oprit in vama, a pus mana pe uzzy si l-a ciuruit pe fraier.

-The end-

Un comentariu:

  1. Prea tare povestea asta.. acum asteptam Capra cu 3 iezi sau poate Punguta cu 2 bani... te lasam pe tine sa alegi in functie de inspiratie :P

    RăspundețiȘtergere