joi, 16 decembrie 2010

3 betivi...

  Bai baieti si fete, povestea pe care o voi prezenta astazi face parte din seria "Povesti Buimacite" si urmeaza sa arate realitatea dura si trista pe care o traim.
  Acum cateva zile, dupa consumarea catorva feluri de bautura, continand alcool in cantitati ce pot induce coma alcoolica, o cunostinta de-a mea a plecat spre casa, cu inca doi prieteni, unu' mai rupt in gura ca altu'. Povestea ce urmeaza sa v-o spun este o intamplare reala la care au participat betivi notorii, cu experienta. Va rog nu incercati sa reproduceti aceste scene acasa sau ori unde altundeva, fara a avea salvarea in apropiere. Numele lor real va fi ascuns din motive de siguranta si onoare, cat si din cauza ca tatal actorului principal urmareste blogu' si s-ar putea sa ramana in strada daca tac-su isi da seama.
  Dupa ce s-au facut praf si pulbere la un pub din centru, autorii acestei tragice intamplari au plecat spre casa unuia dintre ei care locuieste intr-un bloc de 10 etaje din Bucuresti. Avand in vedere ca acestia au consumat o cantitate semnificativa de alcool, echilibrul era o notiune a trecutului, nicidecum prezenta in viata celor trei.
  Ajunsi la bloc, acestia au observat cu stupoare ca liftul era stricat, asa ca s-au vorbit ca timp de 3 etaje cate unul din ei sa "intretina atmosfera" asa cum stie, urmand ca dupa cele 3 etaje sa se schimbe intre ei.
  Asa ca au pornit pe scari, tarandu-se mai mult decat urcand, in timp ce "Daniel" zicea bancuri. Dupa 3 etaje, era randul lui "Ionut" sa continue, zis si facut, asta, din lipsa de inspiratie probabil, a cantat timp de 3 etaje, cand au ajuns la al 7-lea, dupa indelungi chinuri pe scari si multe minute mai tarziu, al trei-lea, pe care-l vom numi "Vlad", spune:
 -"Io o sa spun povesti triste, ca mi se par cel mai potrivite"
 Colegii lui de "peripetii" au fost d-acord, si astfel, tipu' incepe sa povesteasca:
 -"Am uitat cheile in masina."
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu