luni, 4 octombrie 2010

Folositi prezervativu'

   "Conform unor statistici, 90% din statistici sunt neadevarate."
   Acum, ca te-am lamurit cum e cu statisticile... conform unelor statistici  se pare ca folosirea unui prezervativ face ca toate "pizdele" sa sara pe tine:

   Acum... "goagalind" pe net am gasit ceva ce mie, cel putin, mi se pare scarbos si inutil.
   Conform neatorama.com, un prezervativ "anti-viol" va fi scos pe piata. Prezervativu' asta e un prezervativ feminin, pentru tanti, umplut cu spini microscopici extrem de ascutiti care se vor prinde de "carne".
   Teoria merge cam asa:
   Violatoru' vine, ii fute un pumn in gura lu' tanti, ii rupe hainele de pe ea si incepe sa-si faca treaba... ideea e ca atunci cand ala e paralizat de durere, ea are timp sa-i futa un picior in cap si sa fuga. Odata prins de piele, prezervativu' poate fi dat jos DOAR! chirurgical, deci ala tre' sa se duca si la spital ca sa-l dea jos, astfel, creste riscu' de a fi prins.
   Acum, toata chestia asta suna bine si frumos, il fute bine de tot pe atacator asa ca nu prea o sa mai vrea sa violeze pe cineva, macar un timp. Da' intervine cealalta chestie:
 -daca ala nu-si baga "strutu'" inainte si baga un degetel... tipa' o pateste si mai rau.
 -tipa e obligata/fortata sa mearga cu cacatu' ala IN EA! pentu orice eventualitate... ca nu cred ca un violator ar fi dispus sa astepte cateva secunde ca sa-ti pui tu prezervativu'.
   Oare o fi cineva atat de bolnava incat sa aleaga un prezervativ de genu' in loc sa-si ia un electroshock sau un cutit la ea?

2 comentarii: