marți, 25 ianuarie 2011

Condoleante...

  Tocmai am aflat ca unul dintre cei mai cunoscuti practicanti ai fitnes-ului, Jack LaLane, a murit duminica, 23 ianuarie, din cauza pneumoniei.
  Stiu ca informatia ajunge mai greu la mine da' vreau sa dedic articolu' de azi acestui "guru" al fitnes-ului.
  Jack LaLalane a murit la varsta de 96 de ani, el a fost un idol pentru multe persoane, probabil cel mai bine cunoscut pe plaiurile noastre mioritice de la reclamele de la TeleShopping in care promova storcatoru' de fructe care-i purta numele sau pentru "obsesia" cu care promova sportul si exercitiile fizice.
  Fiica acestuia, Yvonne LaLane, in varsta de 66 ani a confirmat faptul ca acesta a trecut in nefiinta si a tinut sa mentioneze ca tatal ei si-a pierdut stilul activ de viata doar cu cateva luni inainte ca acesta sa moara.
  Nu stiu cati se pot mandri cu faptul ca fac sport dar Jack a continuat sa faca miscare "doar" cate 2 ore pe zi numai dupa varsta de 90 ani. In timpul acestor antrenamente, obisnuia sa inoate timp de 30 minute si sa ridice greutati timp de 90 minute, el obisnuia sa schimbe modul in care se antrena la fiecare 30 de zile.
  Pe parcusu' vietii sale, a promovat practicarea zilnica a exercitiilor fizice si introducerea legumelor proaspete in dieta zilnica.
  Condoleante. Inspiratia, entuziasmul si exemplul tau vor trai vesnic.

 "Nu pot sa mor. Acest lucru ar dauna imaginii mele" - Jack LaLanne.

2 comentarii:

  1. pffft...Dumnezeu sa-l ierte!....chiar acu' cateva zile citeam un articol despre el...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, a fost o imagine a fitnes-ului pentru foarte multi ani, cel mai probabil inca va fi pentru urmatorii cativa ani...

    D-zeu sa-l ierte....

    RăspundețiȘtergere